Behandlingsform

All massasje som gis med utgangspunkt i teknikkene fra Traditional Thai Medicine som er den samme, men med ulik bruk av oljer og urter eller begge deler. Behandlingen tilpasses alltid kundens behov.

  • Thai Traditional Medicine Massasje utføres ved at jeg kun bruker litt ”balm” som avhengig av styrke kan minne om det de fleste forbinder med ”Tigerbalsam”. Denne brukes vanligvis på nakke, skulder, armer og ben.
  • Thai Traditional Medicine Oljemassasje er svært behagelig og effektiv behandlingsform for den som får dette. Massasjen blir bedre og dypere. De som begynner med Thaimassasje, og senere prøver Oljemassasje fortsetter med dette, og den vanligste kunden velger 1,5 timer oljemassasje. Min Oljemassasje må ikke forveksles med aromaterapi som vanligvis utføres med lette bevegelser. Årsaken til at oljemassasje er litt dyrere, er kostnaden på den rene og spesielle kokosnøttoljen som benyttes, samt at det er mye tyngre å utføre oljemassasje. Kokosnøttoljen trekker seg helt inn i huden og har samme virkning som mange av oljene som benyttes ved aromaterapi. Forskjellen hos meg er oljen i tillegg til den samme massasjeteknikken.
  • Thai Traditional Medicine Urtemassasje (også kalt herbalmassage) utføres med dampoppvarmede ”stempelputer” som presses forsiktig og rytmisk mot de ulike områder som behandles for å gi økt velvære og avspenning. Disse putene inneholder ca 150 ulike urter, hvor dampen fra disse trekker seg inn i huden og gir muskelavslappende og lindrende virkning. Man opplever også økt blodsirkulasjon. Har man fått blåmerker opplever vi også at urtebehandingen tar vekk disse eller reduserer blåmerkene i stor grad.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail