Royal Thaimassasje as

Behandlingsform

  • Ved Thaimassasje bruker jeg kun litt ”balm” som avhengig av styrke kan minne om det de fleste forbinder med ”Tigerbalsam”. Denne brukes vanligvis på nakke eller skulder.
  • Oljemassasje er svært behagelig og effektiv behandlingsform for den som får dette. Massasjen blir bedre og dypere. De som begynner med Thaimassasje, og senere prøver Oljemassasje fortsetter med dette, og den vanligste kunden velger 1,5 timer oljemassasje. Min Oljemassasje  må ikke forveksles med aromaterapi som vanligvis utføres med lette bevegelser. Årsaken til at oljemassasje er dyrere er kostnaden på den rene og spesielle kokosnøttoljen som benyttes, samt at det er mye tyngre å utføre oljemassasje.
    Kokosnøttoljen trekker seg helt inn i huden og har samme virkning som mange av oljene som benyttes ved aromaterapi. Forkjellen hos meg er massasjeteknikken og behandlingen jeg gir i tillegg til oljen.
  • Urtemassasje (også kalt herbalmassage) utføres med dampoppvarmede ”stempelputer” som presses forsiktig og rytmisk mot de ulike områder som behandles for å gi økt velvære og avspenning. Disse putene inneholder ca 150 ulike urter, hvor dampen fra disse trekker seg inn i huden og gir muskelavslappende og lindrende virkning. Man opplever også økt blodsirkulasjon. Har man fått blåmerker opplever vi også at urtebehandingen tar vekk disse eller reduserer blåmerkene i stor grad.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail