Royal Thaimassasje as

Om oss…

Royal Thai Massasje eies og drives av Mayuri Johnsen, og kalles til daglig «Ree». Jeg er Thaimassør nivå 2 i tradisjonell thaimassasje og har derfor tittelen Master Thaimassør med over 28 års erfaring i faget.

Jeg etablerte min virksomhet i Moss 1. des. 2008, og har mange faste kunder. Min virksomhet var de første 7 år inne i lokalene hos Ditt Legesenter i Moss Sentrum. Fra 6. mars 2016 er min klinikk etablert i Lilleeng Helsepark, Velværesenteret på Høyda i Moss. Jeg arbeider med å få inn en kvalifisert Thaimassør til og min klinikk har derfor et forkontor med 2 behandlingsrom innenfor med vinduer mot Vingparken.

For timebestilling treffes jeg på mobil: 90 36 48 70. Fordel om du sender sender SMS hvis jeg er opptatt med kunder og ikke tar mobilen.

Har du behov, eller det er en akutt situasjon kan jeg ta imot behandling på alle helgedager eller sen ettermiddag / tidlig kveld.

Jeg gjør ikke timeavtaler ved skjult nummervisning eller ukjent identitet i nummeropplysningen, med mindre jeg kjenner den som har behov for et skjult telefon nummer.

Trenger du den gode og opprinnelige Thaimassasjen, tilbyr jeg den formen for thaimassasje som har sin opprinnelse i «Hoffmassasje». Denne massasjeformen ble tidligere bare gitt til de Kongelige. Utdannelsen stiller store krav, og det er veldig få som slipper gjennom offentlig eksamen i nivå 2, som jeg bestod i Bangkok i mars 2009.

Du har kommet til riktig sted hvis du trenger lindring og eller rett og slett bare avspenning og avslapning. Jeg har mange faste kunder som kommer regelmessig selv om de bor langt unna.

Jeg ser fram til å behandle deg.

Med vennlig hilsen Mayuri Uppala Johnsen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail