Om oss…

Royal Thai Massasje eies og drives av Mayuri Johnsen, og kalles til daglig «Ree» som uttales «Ri». I Thailand er jeg kvalifisert for tittelen Thai Traditional Medicine Massasjeterapeut.
Jeg en av de realativt få i verden som er medlem av foreningen Thai Traditional Medicine Society. Pr 2019 har jeg 32 års erfaring i faget.

For timebestilling treffes jeg på mobil: 90 36 48 70. Fordel om du sender sender SMS hvis jeg er opptatt med kunder og ikke tar mobilen.

Har du behov, eller det er en akutt situasjon kan jeg ta imot behandling på alle helgedager eller sen ettermiddag / tidlig kveld.

Jeg gjør ikke timeavtaler ved skjult nummervisning eller ukjent identitet i nummeropplysningen, med mindre jeg kjenner den som har behov for et skjult telefonnummer.

Min virksomhet ble etablert i Moss 1. des. 2008, og har fortsatt mange faste kunder siden oppstart. Royal Thaimassasje var de første 7 år inne i lokalene hos Ditt Legesenter i Moss Sentrum. Fra 6. mars 2016 ble min klinikk etablert i Lilleeng Helsepark, Velværesenteret på Høyda i Moss.
Med min lange erfaring bestemte jeg meg for å studere på et høyere nivå av Tradisjonell Thailandsk Medisin og har med tiden blitt sertifisert innen Tradisjonell Thai Medisin, som Tradisjonell Thai Jordmor, Tradisjonell Thai Apoteker, og som Tradisjonell Thai Massør fra Union of Thai Traditional Medicine Society.
Den engelske tittelen for fagområdet er Traditional Thai Medicine.
Siden våren 2017 er jeg også i tillegg kvalifisert for etablering av Royal Thaimassasje Skole i Norge. Studenter kan da motta trening og utdannelse ved Royal Thaimassasje Skole og oppnå opplæring og diplom på grunn nivå med 150 timer (Level 1), likestilt med utdannelsen tilgjengelig i Thailand.
Denne utdannningsdelen er foreløpig ikke aktivisert siden jeg bare har 2 hender.

Trenger du den gode og opprinnelige Thaimassasjen, tilbyr jeg den formen for Thaimassasje som har sin opprinnelse i «Hoffmassasje». Denne massasjeformen ble tidligere bare gitt til de Kongelige.

Du har kommet til riktig sted hvis du trenger lindring, og eller rett og slett bare avspenning og avslapning. Jeg har mange faste kunder som kommer regelmessig selv om de bor langt unna.
Jeg ser fram til å behandle deg.

Med vennlig hilsen
Mayuri Uppala Johnsen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail