Behandlingsmetodikk

All massasje som gis med utgangspunkt i teknikkene fra Thai Traditional Medicine er den samme, men med ulik bruk av oljer og urter eller begge deler. Behandlingen tilpasses alltid kundens behov.

Royal Thai Massasje tilbyr behandlingsformene Thai Traditional Medi-
cine Massasje, Thai Traditional Medicine Oljemassasje og Thai Traditional Medicine Urtemassasje hvor Urtemassasje kan kombineres med enten Thaimassasje eller Oljemassasje.

Ved alle behandlingsformene brukes samme grunnleggende massa-
sjeteknikk. Forskjellen er om det brukes den spesielle oljen i tillegg eventuelt sammen med urtebehandling.
En times massasje hos meg er en hel time massasje på benken, hvor jeg arbeider kontinuerlig. Der den ene hånden slipper trykket overtar den andre samtidig, hele tiden.
De alle fleste sliter med lidelser i nakke og rygg, arm/skulder, og min massasje legger opp til å rette opp dette samt øke din bevegelighet.

Det vanlige er at man opplever stor bedring etter første behandling.
Jeg går forsiktig fram først, og dypere og dypere etterhvert. Jeg føler og finner hvor problemet sitter.

Det er helt normalt at du kan får vondt dagen etter og at bedringen først kommer etter noen dager. Mine faste kunder har alle vært gjennom denne fasen i mindre eller større grad.

De fleste foretrekker Oljemassasje, ofte 1,5 timer. Mange trenger kanskje 2 timer oljemassasje i starten, og går så ned til 1,5 time. Andre igjen klarer seg fint med 1,0 time. Flere av de faste kundene som kommer til meg for «vedlikehold», velger ofte kombinasjonen Olje og Urtemassasje.

Jeg har god erfaring med skulder, arm håndleddproblemer. Mange som har gitt opp å få bedring i dette, blir bedre med de behandlings-
teknikker jeg praktiserer. Andre igjen har ikke spesielle plager, bortsett fra en krevende hverdag og har behov for massasje som gir avslapning. Hos meg prates det ikke, man «følger meg» når jeg masserer. Da slapper man raskt av, og mange sovner under behagelig atmosfære med rolig musikk.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail