Midlertidig stengt grunnet Korona pandemien.

På grunn av Korona pandemien er Royal Thaimassasje i likhet med mange andre bedrifter inntil videre pålagt å holde stengt fra og med torsdag 12. mars 2020 kl 18:00. Myndighetene kommer tilbake med nærmere informasjon når de har fått mer oversikt over situasjonen.

Åpent Påsken 2019

Jeg holder som vanlig åpent hele påsken 2019 inkludert helgedager etter SMS avtale. Husk at det for helge og fritidsdager fortsatt er tillegg på bare 200 kr pr påbegynt behandling uansett behandlingslengde. God Påske!

Jeg holder åpent Påsken 2018

Jeg holder åpent i Påsken 2018 fra og med lørdag Påskeaften til og med mandag 2. Påskedag. Bare ring meg (Ree) ved behov.

Ellers vil jeg opplyse at hjemmesidene snart skal oppdateres med blant annet min utdannelse.

Våren 2017 var jeg på nytt i Bangkok og avla eksamen på høyeste nivå ved Thai Traditional Medicine School. Jeg er derfor medlem av The Union of Thai Traditional Medicine Society.

Jeg er også utdannet og kvalifisert som lærer i Thaimassasje på et høyt nivå. Skolen skal bekrefte at jeg kvalifiserer for tittelen Bachelor of Thai Traditional Medicine Program.

Denne lange tittelen for min utdanning har vi i Norge forenklet til tittelen Bachelor Thaimassør.

De fagområdene jeg behersker er:

  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Massage Category. (Behandling av muskler og sener).
  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Pharmacy Category. (Urtemedisin).
  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Midwifery Category. (Behandling av gravide før og etter fødsel).
  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Medicine Category. (Urtemedisin på et høyere nivå).
  • Thai Massage Tok-sen. Rytmisk, rask og lett “Banking” med gummiklubbe og ulike treredskaper (meisler) for å løse opp og øke blodsirkulasjonen.

 

Klarte eksamen som spesialist – En lærereksamen til. Tilbake i Norge 12. mai.

Mayuri (Ree) klarte eksamen på høyeste nivå ved Union of Thai Traditional Medicine Society i Bangkok! Dette fagnivået gir henne status som spesialist. Det er  er svært få som har gjennomført dette høyeste nivået og som er registrert i skolens offentlige medlemsregister. I Norge er det bare Ree og en Thaimassør  fra Tromsø som har dette nivået. Mer om dette siden. Nå venter hun på å avlegge en høyere lærereksamen for å bli offentlig  autorisert lærer i faget. Ree blir derfor i Thailand i 14 dager til, og ankommer Norge 12. mai.

Ny prisliste fra og med tirsdag 18. oktober 2016 samt ny info til kunder.

Ny prisliste er lagt inn på kasseterminalen fra og med tirsdag 18. oktober samt tilgjengelig på venteværelset og på nettsiden for kjøpt av gavekort. Den nye prislisten blir sannsynligivs oppdatert for siden for «Priser» i morgen 19. oktober 2016.

Etter at vi flyttet til Lilleeng Helsepark har vi opplevd at mange nye kunder velger oss blant mange aktører i markedet. Vi får mange tilbakemeldinger fra kunder på at vår nye medarbeider Koon er blitt meget dyktig, og absolutt verdt et forsøk siden Ree ofte har mye å gjøre. Kundene skal vite at Ree alltid går inn og bistår Koon når hun ber om det fordi vi samarbeider om kundene. Vi har også tenkt å utvide med en ny medarbeider.

Til alle eksisterende og nye kunder. VELKOMMEN! Her blir dere tatt vare på.

 

Flyttet til Lilleeng Helsepark, Velværesenteret i dag 6. mars 2016.

I dag har jeg flyttet min virksomhet fra Ditt Legesenter i Prinsens gate 7 til Lilleeng Helsepark, Velværesenteret på Høyda i Moss. Siden lokalene ikke var ferdig før, ble det en ukes forsinkelse i forhold til siste melding. Lokalene er fantastiske og jeg gleder meg etterhvert til å få på plass enkelte innredningsdetaljer. Både gamle og nye kunder får allerede fra i morgen 7. mars 2016 fullverdig massasje i mine nye lokaler. Det arbeides nå fra webadministrator med å legge inn kart og veibeskrivelse under fanen «her finner du oss».

Vi forklarer likevel veien her: Adressen er Lilleeng Helsepark, Velværeavdelingen: Lilleeng 8, 1523 Moss:

1: Fra E6 syd eller nord: ta av ved avkjøringen syd for Mosseporten ved Årvold inn mot Ryggeveien der dere tar til høyre i Ryggeveien mot rundkjøringen vestover mot Varnaveien. Fortsett   deretter vestover forbi den «lille» rundkjøringen til den neste store rundkjøringen i slutten av Rygge Storsenter mot vest. Der tar dere til høyre og følger veien først i en venstresving og deretter til høyre rett inn til inngang A. Der går dere inn til det innvendige «gatekrysset» og tar til venstre. Innerst finner dere Velværeavdelingen på høyre side. Gå videre innover få meter og dere finner meg ved første dør til venstre etter kaffebenken.

2: Fra Ryggeveien nord eller syd: Ta inn mot Nissan ved rundkjøringen ved Kiwi/Nordlie Auto. Deretter inn til høyre ved en fartsdump. Rett etter tar dere inn til venstre mot hovedinngang A. Der går dere inn til det innvendige «gatekrysset» og tar til venstre. Innerst finner dere Velværeavdelingen på høyre side. Gå videre innover få meter og dere finner meg ved første dør til venstre etter kaffebenken.

Jeg gleder meg til å møte dere på min nye arbeidsplass. Velkommen! Mvh Ree

Åpent hele vinterferien 2016 – Flytting av kontor nær forestående.

Gamle og nye kunder er velkommen til å bestille time hele vinterferien 2016. Min massasjeklinikk skal flytte til Lilleeng Helsepark, Velværeavdelingen på Høyda i Moss i løpet ca en uke. Adressen dit er Lilleeng 8, Inngang A, 1523 Moss.

Royal Thai Massasje vil da være en del av et spennende tverrfaglig helsemiljø. Det blir lagt ut kart og veibeskrivelse samt dato for innflytting i slutten av uke 8 (Sønd 28. februar 2016).