Royal Thai Massasje holder stengt fra 2. nov. t.o.m 26. nov 2023

Grunnet kombinert forretningsreise med. besøk på utdanningsstedet og innkjøp av massasjerekvisita samt etterlengtet besøk til min hjemplass, holder jeg stengt fra og med torsdag 2. nov. til og med søndag 26. nov. 2023. Jeg er hjemme sent fredag 24. nov. og kan ta i mot bestillinger pr SMS fra og med lørdag 25. nov.

Velkommen tilbake!

Åpent hele Påsken 2023

Nytt kassesystem og prisliste fra 1. Jan. 2023

Vi innførte nytt kassesystem fra Hano 1. januar 2023. Ny prisliste er oppdatert i henhold til konsumprisindeksen siste år. I tillegg er det innført ekstra pristillegg for strømtillegg fra gårdeier fra og med 1. mars 2023.

Årsaken til energitillegget er at sittende Regjering IKKE gir strømstøtte til bedrifter. Dermed blir jeg tilleggsfakturert for dette med kr 3.400,- pr måned av gårdeier. Se prisliste som redegjør for dette på egen side.

Jeg holder åpent hele påsken 2023. Kontakt meg for time på mobi: 412 42 685.

Mvh Mayuri.

Innføring MVA på massasje

Staten har innført 25 % MVA på massasje fra 1. jan. 2021.

Regjeringen har besluttet å innføre merverdiavgift på alternativ behandling, gjeldende fra 01.01.2021. På grunn av dette har vi derfor fått en prisøkning på alle behandlinger og produkter.  Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål omkring dette. Du kan også lese her

Prislisten og kassesystemet er oppdatert og gjeldende fra i dag 6. januar 2021. Siden MVA regnes fra når behandlingen utføres, betyr det også at restsaldoen for de med klippekort telles ned raskere grunnet MVA påslaget. Skulle det ikke være nok på klippekortet til siste behandling, kan man på kassen betale mellomlegget.

Midlertidig stengt grunnet Korona pandemien.

På grunn av Korona pandemien er Royal Thaimassasje i likhet med mange andre bedrifter inntil videre pålagt å holde stengt fra og med torsdag 12. mars 2020 kl 18:00. Myndighetene kommer tilbake med nærmere informasjon når de har fått mer oversikt over situasjonen.

Åpent Påsken 2019

Jeg holder som vanlig åpent hele påsken 2019 inkludert helgedager etter SMS avtale. Husk at det for helge og fritidsdager fortsatt er tillegg på bare 200 kr pr påbegynt behandling uansett behandlingslengde. God Påske!

Jeg holder åpent Påsken 2018

Jeg holder åpent i Påsken 2018 fra og med lørdag Påskeaften til og med mandag 2. Påskedag. Bare ring meg (Ree) ved behov.

Ellers vil jeg opplyse at hjemmesidene snart skal oppdateres med blant annet min utdannelse.

Våren 2017 var jeg på nytt i Bangkok og avla eksamen på høyeste nivå ved Thai Traditional Medicine School. Jeg er derfor medlem av The Union of Thai Traditional Medicine Society.

Jeg er også utdannet og kvalifisert som lærer i Thaimassasje på et høyt nivå. Skolen skal bekrefte at jeg kvalifiserer for tittelen Bachelor of Thai Traditional Medicine Program.

Denne lange tittelen for min utdanning har vi i Norge forenklet til tittelen Bachelor Thaimassør.

De fagområdene jeg behersker er:

  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Massage Category. (Behandling av muskler og sener).
  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Pharmacy Category. (Urtemedisin).
  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Midwifery Category. (Behandling av gravide før og etter fødsel).
  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Medicine Category. (Urtemedisin på et høyere nivå).
  • Thai Massage Tok-sen. Rytmisk, rask og lett “Banking” med gummiklubbe og ulike treredskaper (meisler) for å løse opp og øke blodsirkulasjonen.