Innføring MVA på massasje

Staten har innført 25 % MVA på massasje fra 1. jan. 2021.

Regjeringen har besluttet å innføre merverdiavgift på alternativ behandling, gjeldende fra 01.01.2021. På grunn av dette har vi derfor fått en prisøkning på alle behandlinger og produkter.  Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål omkring dette. Du kan også lese her

Prislisten og kassesystemet er oppdatert og gjeldende fra i dag 6. januar 2021. Siden MVA regnes fra når behandlingen utføres, betyr det også at restsaldoen for de med klippekort telles ned raskere grunnet MVA påslaget. Skulle det ikke være nok på klippekortet til siste behandling, kan man på kassen betale mellomlegget.

Midlertidig stengt grunnet Korona pandemien.

På grunn av Korona pandemien er Royal Thaimassasje i likhet med mange andre bedrifter inntil videre pålagt å holde stengt fra og med torsdag 12. mars 2020 kl 18:00. Myndighetene kommer tilbake med nærmere informasjon når de har fått mer oversikt over situasjonen.

Ree ble Norgesmester i massasje 2020!

Du som kjenner Ree fra før vet allerede at behandlingen som gis her er førsteklasses, men nå er det også demonstrert i en nasjonal konkurranse! Pågangen har økt betraktelig etter seieren, så vær tidlig ute om du ønsker time.

Nettsidene våre bygges om…

Vi jobber med å oppdatere hjemmesidene og det tar litt tid. Endringene vi gjør oppdateres med en gang, så bær over med at du kanskje ikke finner ting der du var vant til å finne det – men vi jobber så fort vi kan med å lage en ferdig versjon.

Åpent Påsken 2019

Jeg holder som vanlig åpent hele påsken 2019 inkludert helgedager etter SMS avtale. Husk at det for helge og fritidsdager fortsatt er tillegg på bare 200 kr pr påbegynt behandling uansett behandlingslengde. God Påske!

Jeg holder åpent Påsken 2018

Jeg holder åpent i Påsken 2018 fra og med lørdag Påskeaften til og med mandag 2. Påskedag. Bare ring meg (Ree) ved behov.

Ellers vil jeg opplyse at hjemmesidene snart skal oppdateres med blant annet min utdannelse.

Våren 2017 var jeg på nytt i Bangkok og avla eksamen på høyeste nivå ved Thai Traditional Medicine School. Jeg er derfor medlem av The Union of Thai Traditional Medicine Society.

Jeg er også utdannet og kvalifisert som lærer i Thaimassasje på et høyt nivå. Skolen skal bekrefte at jeg kvalifiserer for tittelen Bachelor of Thai Traditional Medicine Program.

Denne lange tittelen for min utdanning har vi i Norge forenklet til tittelen Bachelor Thaimassør.

De fagområdene jeg behersker er:

  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Massage Category. (Behandling av muskler og sener).
  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Pharmacy Category. (Urtemedisin).
  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Midwifery Category. (Behandling av gravide før og etter fødsel).
  • Thai Traditional Medicine: Thai Traditional Medicine Category. (Urtemedisin på et høyere nivå).
  • Thai Massage Tok-sen. Rytmisk, rask og lett “Banking” med gummiklubbe og ulike treredskaper (meisler) for å løse opp og øke blodsirkulasjonen.