Ny prisliste fra og med tirsdag 18. oktober 2016 samt ny info til kunder.

Ny prisliste er lagt inn på kasseterminalen fra og med tirsdag 18. oktober samt tilgjengelig på venteværelset og på nettsiden for kjøpt av gavekort. Den nye prislisten blir sannsynligivs oppdatert for siden for “Priser” i morgen 19. oktober 2016.

Etter at vi flyttet til Lilleeng Helsepark har vi opplevd at mange nye kunder velger oss blant mange aktører i markedet. Vi får mange tilbakemeldinger fra kunder på at vår nye medarbeider Koon er blitt meget dyktig, og absolutt verdt et forsøk siden Ree ofte har mye å gjøre. Kundene skal vite at Ree alltid går inn og bistår Koon når hun ber om det fordi vi samarbeider om kundene. Vi har også tenkt å utvide med en ny medarbeider.

Til alle eksisterende og nye kunder. VELKOMMEN! Her blir dere tatt vare på.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail