Royal Thai Massasje AS er fortsatt åpent selv om Ditt Legesenter AS er stengt fra og med man. 21. 12. 2015 til og med søn. 4. 01. 2016.

Jeg er tilgjengelig stort sett hele julen 2015 for gamle og nye kunder til tross for at Ditt Legesenter holder stengt i 14. dager fra og med førstkommende mandag 21. des. 2015 ti og med søndag 4. des. 2+15. Jeg vil fortsatt kunne gi dere samme behandling som før.

Royal Thai Massasje AS har skrevet kontrakt med Lilleeng Helsepark i Triviongparken, og flytter mest sannsynlig inn der allerede 15. februar 2016 i følge de siste tilbakemeldinger fra Lilleeng Helsepark. Vi gleder oss veldig til å flytte inn der i ett tverrfaglig helsemiljø hvor det er fokus på din helse. Til dere som kjenner meg så får dere samme behandling som før!

 

Mvh Ree

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail